MENIU

Ministerul Turismului va promova România ca destinaţie turistică în Italia

Foto: wordpress.com

Încă o campanie de promovare peste hotare a României ca destinaţie turistică! Campania va fi făcută sub forma unor afişe publicitare postate în staţiile de metrou din Roma şi Milano şi va costa aproape 100.000 de euro.

În perioada 9-22 noiembrie, în staţiile de metrou din Roma vor putea fi văzute 200 de afişe cu principalele atracţii turistice ale României în anotimpul rece. Alte 120 de afişe vor fi postate la Milano, între 23 noiembrie şi 6 decembrie.

Ministerul justifică alegerea celor două oraşe prin faptul ca acestea sunt considerate a fi zone de maximă vizibilitate şi afluenţă. Ofertele firmelor participante la negociere se vor deschide pe 3 noiembrie, iar campania va debuta peste şase zile.

Totuşi, potrivit documentaţiei de participare, firma câştigătoare trebuie să trimită spre tipărire materialul grafic cu 15 zile înainte de începerea campaniei.

Nu este singura campanie turistică de promovare internaţională a ţării noastre. În luna iunie, la Paris, ministerul Turismului a lansat campania România the land of choice. Pentru cele 18 panouri închiriate timp de şapte zile pe Champs Elysees ministerul a plătit peste 35.000 de euro. Acesta a fost şi unul dintre subiectele comisiei de anchetă care a vizat-o pe Elena Udrea.
Mai multe articole despre:
România Italia destinaţie Ministerul Turismului