MENIU

Mihai Stoichiţă a semnat un contract valabil un sezon cu gruparea din Ghencea

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat, luni, că tehnicianul Mihai Stoichiţă a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia din Ghencea şi a precizat că obiectivul său va fi clasarea pe unul din primele trei locuri în Liga I.

"Stoichiţă a semnat pe un an de zile, e gata. Ca obiectiv are clasarea pe unul dintre locurile 1-3. Dacă îl îndeplineşt,e rămâne în continuare. Dacă se întâmplă să câştige Liga Europa stă 100 de ani la Steaua. Aşa e aici, dacă ai performanţă stai, dacă nu, pleci", a declarat Gigi Becali.

Mihai Stoichiţă
a spus că în angajamentul pe care l-a semnat cu gruparea roş-albaştră nu există nicio clauză de obiectiv, dar cu toate acestea el trebuie să formeze o echipă competitivă, care să obţină cât mai multe victorii în toate competiţiile.

"Am semnat cu formaţia de seniori a Stelei care evoluează în Liga I pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul. N-am antrenat niciodată la juniori sau la echipa a doua a vreunui club. Am parafat o grămadă de contracte la viaţa mea, nu am cum să fiu păcălit. Durata acestui angajament a fost determinată de faptul că depindem de foarte multe lucruri care sunt în jurul nostru. Nu am obiectiv, dar trebuie să formez o echipă, iar dacă vom câştiga toate meciurile, va fi cu atât mai bine. Nu am nicio clauză de reziliere în caz de demitere, nu m-au adus la echipă să mă demită. Este un contract în care niciuna dintre părţi nu a încercat s-o păcălească pe cealaltă", a spus Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a fost numit antrenor la Steaua după partida cu Şerif Tiraspol din Liga Europa, scor 0-0, atunci când italianul Cristiano Bergodi a fost demis. El a pregătit până acum formaţia din Ghencea fără să aibă un contract semnat.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali contract Mihai Stoichiţă