MENIU

Marius Lăcătuş: Vom încerca să avem un apetit ofensiv mai mare ca la meciul cu Dinamo

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat joi că echipa sa trebuie să atace mai mult în meciul cu Rapid, de vineri, decât a facut-o în meciul cu Dinamo şi că acest meci nu este decisiv în lupta pentru cupele europene, ci că vor conta şi rezultatele din celelalte trei etape rămase până la finalul campionatului.

"Vom încerca să avem un apetit ofensiv mai mare. La meciul cu Dinamo nu am avut multe situaţii de a marca, sper să marcam acum gol sau goluri şi să luăm cele trei puncte. Riscând mai mult vom ajunge în situaţii bune de a marca. Sper să reuşim să marcăm de cât mai multe ori! Jucătorii să nu se gândească la ora jocului la partea financiară! Eu cred că ei au înţeles această problemă, a vorbit şi domnul Argăseală cu ei",  a declarat Marius Lăcătuş.

Lăcătuş a vorbit şi depre situaţia medicală a jucătorişor săi: "Sunt unele mici probleme medicale. Vom vedea mâine, la ora jocului, cine va putea juca şi cine nu. Sunt şanse destul de mici ca Bănel Nicoliţă să joace cu Rapid. Szekely a fost accidentat, are doar 10 zile de când a revenit la antrenamnete şi aşa am hotărât noi să nu îl forţăm".

Marius Lăcătuş susţine că Rapidul poate să pună probleme în Ghencea, deoarece are jucători foarte buni în linia de mijloc şi în atac. "De la mijloc în sus, orice jucator de la Rapid este periculos. Cesinha, Lazăr, Djalovic, Pinto, Pitbull pot oricând să surprindă chiar şi o defensivă bine organizată. Toată lumea îl ştie pe Viorel Hizo, el cere multă agresivitate şi dăruire totală de la jucători".

Lăcătuş a spus că este bine că Steaua va avea parte de susţinearea suporterilor la meciul cu Rapid, spunând că fotbalul fără suporteri nu are niciun farmec.

"Este un lucru bun că se va juca cu suporteri. Fără fani, jocul nu are niciun farmec. Fanii dau o pată de culoare spectacolului sportiv. Sper ca fanii să aibă o reacţie pozitivă, să nu se repete ceea ce s-a întâmplat cu Dinamo, ca să nu avem probleme pentru ultimul meci de pe teren propriu, partida cu Universitatea Craiova", a mai spus Lăcătuş.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Rapid Marius Lăcătuş etapa a 31-a