MENIU

Marian Iancu: Ştia Gigi Becali ce ştia când a spus că Duşan Uhrin va merge la CFR Cluj

Foto: www.stelisti.ro

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, că Duşan Uhrin are dreptul să muncească acolo unde vrea şi a amintit episodul în care patronul Stelei Gigi Becali a spus că cehul va ajunge la CFR Cluj, precizând că este cel mai informat om din fotbalul românesc.

"Duşan Uhrin are dreptul să muncească oriunde vrea şi acest drept trebuie să îi fie respectat. Trebuie să fie antrenor acolo unde este dorit, chiar şi la CFR Cluj. S-a adeverit ce a spus Gigi Becali şi se dovedeşte încă o dată că este cel mai informat în ceea ce priveşte fotbalul românesc. Ştia el ce ştia când a spus că Duşan va merge la CFR", a declarat Marian Iancu, care a adăugat că nu se teme că anumiţi jucători timişoreni ar putea pleca la CFR Cluj odată cu trecerea lui Duşan Uhrin la gruparea ardeleană.

CFR Cluj l-a numit joi în funcţia de antrenor pe cehul Ales Jindra, el înlocuindu-l pe italianul Maurizio Trombetta, care a fost demis la începutul anului 2009. De asemenea, fostul tehnician al echipei FC Timişoara, Duşan Uhrin, a fost numit în funcţia de consilier sportiv al campioanei României.