MENIU

Marian Iancu: E nevoie de un antrenor mai energic

Foto: NewsIn

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că este dezamăgit de jucătorii şi antrenorul echipei sale şi că nu va mai merge la meciuri de acum.

"Antrenorul şi jucătorii trebuie să îmi spună de ce am jucat numai 15 minute aseară. Câte am făcut pentru ei şi totuşi nu merită. M-am săturat să fiu solidar cu ei, să se descurce. Eu n-am să mai merg la stadion. Eu l-am rugat pe Gabi să fie mai temperamental, dar el e prea civilizat. E nevoie de un antrenor mai energic. Eu am făcut investiţii, am format o echipă valoroasă, mai multe nu pot să fac. Pentru ei era cel mai important să meargă în Liga Campionilor. Pentru mine, din punct de vedere financiar, nu e mare diferenţă între Champions League şi Europa League", a declarat Marian Iancu la GSPTV.

Iancu a mai spus că nu se pune problema ca între Dinamo şi FC Timişoara să fi existat vreun aranjament.

"Am văzut meciul de la Buftea, de acolo nu s-a văzut nimic. Nu sunt prieten cu Borcea, nu am nicio afacere cu el. Am văzut tâmpenii că sunt şantajat de Ministerul de Interne. Repet, nu am nicio treabă cu Dinamo! Nu suspectez vreun jucător că nu şi-ar fi apărat şansele în mod corect la meciul de aseară!" , a mai spus Iancu.

Marian Iancu a vorbit şi despre prestaţia arbitrului Alexandru Tudor, fiind dezamăgit că acesta nu s-a ridicat la nivelul unui derby.

"Nu vreau să atac arbitrajul, pentru că nicio greşeală a lui Tudor nu a fost intenţionată. Eu am crezut în onestitatea arbitrului şi am avut dreptate, dar în privinţa valorii sale m-am înşelat", a adaugat Iancu.

Liderul campionatului, Dinamo, a învins, duminică, pe FC Timişoara, scor 3-1, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I, şi se menţine pe primul loc, cu 65 de puncte, la două puncte de Unirea Urziceni şi la 7 de echipa bănăţeană.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Marian Iancu FC Timişoara