MENIU

Marele premiu la Loto 6/49 nu s-a câştigat nici duminica aceasta

Foto: Realitatea TV

Premiul cel mare la Loto 6 din 49 se reportează din nou. Niciun jucător nu a ghicit în această seară cele 6 numere care l-ar fi făcut mai bogat cu peste 3 milioane de euro. Numele extrase au fost 3, 9, 20, 39, 15 şi 46.

Reportul pentru săptămâna viitoare a ajuns astfel la peste 13 milioane de lei. Ultima dată, premiul la categoria întâi la Loto 6 din 49 a fost câştigat pe 14 decembrie anul trecut şi a fost de peste un milion de lei. Anul trecut, cele şase numere au fost ghicite de şase ori, iar pe 27 ianuarie 2008 s-a câştigat şi cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de 12,4 milioane de euro.  

Românii au aşteptat duminică cu mare nerăbdare tragerea la Loto 6 din 49. Marele premiu este de trei milioane de euro. În întreaga ţară, oamenii s-au înghesuit la agenţiile Loto. Şi în Focşani a fost aglomeraţie mare pentru că localnicii au sperat că duminică seară vor deveni milionari în euro. 

Data de naştere, numărul de la pantof, ziua prietenilor, toate au fost însemnate cu grijă pe biletele loto. Toţi care şi-au cumpărat cel puţin un bilet pentru extragerea de duminică, au sperat ca numerele câştigătoare să fie ghicite de ei. 

Pentru extragerea de luna trecută în Vrancea s-au vândut peste 10.000 de bilete la 6/49. 

 

Mai multe articole despre:
premiu loto numere câştigătoare