MENIU

Mandate de arestare pe 30 de zile pentru doi reţinuţi în cazul Cozma

Foto: 3210.ro

Judecătorii unguri au emis mandate de arestare pe 30 de zile pentru doi reţinuţi în cazul Cozma. Principalii suspecţi în cazul uciderii handbalistului român Marin Cozma au fost extrădaţi vineri de autorităţile austriece.

La Veszprem, poliţiştii maghiari îi audiază pentru prima dată pe principalii suspecţi.

Până acum cinci supecţi au fost arestaţi în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma în Ungaria.

Primii suspecţi reţinuţi au fost Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo. Cei doi au fost arestaţi în Austria, când încercau să ajungă în Italia. Femeia care îi însoţea a fost eliberată pentru că nu s-a dovedit implicarea ei în cazul Cozma. Cel de-al treilea suspect, Ivan Sztojka, s-a predat poliţiei, iar al patrulea suspect, P. Gabor, a fost arestat la Budapesta.

Al cincilea suspect, cetăţeanul maghiar B. Csaba, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat în această săptămână, de poliţia din Ungaria.

Tot în cazul Cozma, comandantul poliţiei Veszprem a fost sancţionat disciplinar pentru că a întârziat ordinul de dare în urmărire a unuia dintre suspecţi.

Pivotul echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, a murit pe 8 februarie, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. 

Mai multe articole despre:
arestări mandate Marian Cozma Veszprem