MENIU

Manchester United a oficializat transferul lui Michael Owen

Foto: www.free-football.tv

Atacantul englez Michael Owen, în vârstă de 29 de ani, a semnat, vineri, un contract valabil două sezoane cu campioana din Premier League, Manchester United, informează BBC.

"Tocmai când am început să analizez unele oferte, a venit, parcă de nicăieri, telefonul de la Sir Alex. Mi-a propus să luăm micul dejun împreună şi mi-a spus că vrea să mă aducă la United. Am acceptat propunearea sa fără să stau pe gânduri. Pot să mă consider un norocos, deoarece îi ştiu pe mulţi dintre noii mei colegi", a afirmat fostul jucător al lui FC Liverpool şi Real Madrid.

La rândul său, managerul lui Manchester, Sir Alex Ferguson, s-a declarat foarte bucuros că a reuşit să-l convingă pe Owen să semneze cu echipa sa: "Michael este un fotablist de clasă mondială, iar dovada acestui lucru o reprezintă numeroasele goluri pe care le-a marcat la cel mai înalt nivel. Sunt sigur că va găsi aici tot ce are nevoie pentru a-şi arăta valoarea".

Câştigătorul Balonului de Aur în 2001 a fost transferat de United din postura de jucător liber de contract, după ce în ultimele patru sezoane a evoluat pentru Newcastele, echipă care la finalul ediţiei trecute a retrogradat din Premier League.

Michael Owen, 40 goluri în 89 de selecţii la naţionala Angliei, a semnat cu Manchester o înţelegere valabilă până în 2011.
Mai multe articole despre:
Manchester United Michael Owen