MENIU

Manchester United a decis să nu mai ofere sume mari pe jucătorii care au cel puţin 26 de ani

Foto: NewsIn

Conducerea clubului Manchester United a decis să nu transfere pe sume mari fotbaliştii care au cel puţin 26 de ani, iar în această situaţie se încadrează şi francezul Franck Ribery, potrivit ediţiei online a The Guardian.

United l-a transferat în luna septembrie a anului trecut pe Dimitar Berbatov, care avea 27 de ani, iar oficialii susţin că el a fost ultimul fotbalist de peste 26 de ani pentru care au plătit o sumă mare de bani. Formaţia engleză trebuie astfel să renunţe la oferta pentru Ribery, deşi preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a spus că francezul a fost ofertat oficial de United, Chelsea şi Barcelona.

Clubul a decis ca toţi jucătorii transferaţi să aibă un contract de cel puţin cinci ani. Unul dintre fotbaliştii care ar putea ajunge în această vară la gruparea din Premier League este atacantul lui Lyon, Karim Benzema, care are 21 de ani, şi ar putea fi vândut peste câţiva ani.

United poate renunţa şi la David Villa, care are 27 de ani, iar preţul lui este de 45 de milioane de lire sterline, dar şi la Samuel Eto'o, în vârstă de 28 de ani.

Cristiano Ronaldo, care a fost vândut la Real Madrid pentru 80 de milioane de lire, avea 18 ani când a fost cumpărat de la Sporting, pentru 12,2 milioane de lire sterline.
Mai multe articole despre:
Manchester United transfer jucător