MENIU

Mama lui Michael Jackson a obţinut custodia copiilor megastarului, în urma unui acord cu Debbie Rowe

Foto: bdbphotos.com

Mama lui Michael Jackson, Katherine, a obţinut custodia celor trei copii ai megastarului decedat pe 25 iunie, în urma unui acord al familiei cu mama a doi dintre copii, Debbie Rowe, potrivit unor surse citate, joi, de canalele americane de televiziune ABC şi NBC.

"În urma acestui acord, copiii lui Michael Jackson vor trăi alături de bunica lor, Katherine, în vârstă de 79 de ani, iar Debbie Rowe va renunţa la cererea custodiei şi va avea drept de vizită", a anunţat NBC.

Debbie Rowe este mama celor doi copii mai mari ai megastarului, Prince Michael, în vârstă de 12 ani şi Paris, 11 ani. Prince Michael II, în vârstă de şapte ani, este născut de o mamă purtătoare a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Cele două canale de televiziune americane mai spun că Prince Michael şi Paris ştiu acum că Rowe este mama lor biologică. Potrivit termenilor acordului, un psihiatru pentru copii ar urma să îi însoţească pe cei doi copii pentru a-i ajuta să construiască o relaţie cu mama lor, alături de care nu au locuit niciodată.

Debbie Rowe şi Katherine Jackson sunt chemate în faţa tribunalului din Los Angeles pe 3 august, pentru o audiere la care instanţa va trebui să se pronunţe asupra acordului.

"Rowe nu va primi niciun fel de compensaţie financiară suplimentară", au mai precizat cei de la NBC, în timp ce postul ABC susţine că părţile, respectiv Debbie Rowe şi Katherine Jackson, se aşteaptă ca justiţia să aprobe acordul.

Pe 19 iunie, instanţa i-a acordat mamei lui Michael Jackson custodia provizorie a celor trei copii ai regelui muzicii pop.