MENIU

Madonna şi-a făcut bagajele şi ar putea părăsi astăzi România

Foto: wordpress.com

Madonna, regina muzicii pop care a adunat mai bine de 60.000 de fani în Parcul Izvor din Bucureşti, se pregăteşte de plecare. Până în prezent, nu există nicio confirmare privind ziua şi ora la care vedeta va părăsi România.

În jurul ore 13.30, staff-ul Madonnei a fost văzut în timp ce încărca bagajele într-un autocar negru în faţa Hotelului Radisson, lucru care întăreşte posibilitatea ca diva să plece chiar astăzi spre Bulgaria, unde va susţine un concert pe 29 august. Aproape tot staff-ul vedetei a plecat de la hotel, la fel şi copiii artistei şi persoanele care au grijă de aceştia. 

De-a lungul şederii Madonna a fost foarte discretă. În cursul zilei de joi, diva s-a relaxat la piscina hotelului. Astăzi, fotoreporterii au rămas pe poziţii în speranţa că vor obţine noi imagini cu artistă, însă aceasta nu a părăsit camera de hotel şi nici nu şi-a făcut apariţia la geamul apartamentului de la etajul şapte, aşa cum s-a întâmplat la venirea în România. 

Se pare că unul dintre dansatorii divei a părăsit camera de hotel şi a făcut o scurtă plimbare pe Calea Victoriei şil a declarat jurnaliştilor că este mândru că lucrează cu Madonna. 

Mai multe articole despre:
Madonna concert plecare paparazzi