MENIU

Luni s-a organizat stabor ţigănesc la Caracal

Foto: Realitatea.net

Comunitatea Romilor Judecători a convocat luni, la Caracal, o şedinţă a staborului ţigănesc, a declarat, la Realitatea TV, Valeriu Drăgoi, reprezentant al acestei comunităţi.

Valeriu Drăgoi a spus că dacă se va dovedi că există persoane vinovate, se vor lua măsuri. "Aş putea să convoc o şedinţă luni şi daca va fi o sa luăm măsuri. (...) Nu vreau să trecem peste organele abilitate, dacă sunt vinovaţi să îşi facă treaba", a mai spus Drăgoi.

Primarul din Caracal, Gheorghe Anghel, şi-a exprimat îngrijorarea pentru evenimentele de sâmbătă seara şi le-a cerut organelor abilitate să găsească cât mai repede vinovaţii: "Sunt îngrijorat de ce se întâmplă în ultimul an şi jumate la Caracal pentru că de-a lungul timpului etnia rromă a convieţuit bine cu cetăţenii români din Caracal şi nu au existat asemenea atitudini de răutate şi debandadă.

"Din punctul meu de vedere în spatele acestei acţiuni este ceva premeditat pentru că oamenii erau pregătiţi cu furci şi cu topoare şi le cer organelor abilitate să-şi facă datoria cât mai repede şi cei vinovaţi să îşi primească pedeapsa. Suntem o comunitate mică în care se întâmplă foarte multe răutăţi, mai ales de oameni aflaţi în afară", a mai spus Gheorghe Anghel.
Mai multe articole despre:
poliţie anchetă romi Caracal stabor