MENIU

Logitech lansează un nou serviciu de apelare video: Vid

Foto: Logitech

Software-ul Logitech Vid este conceput exclusiv pentru apelurile video şi se instalează odată cu conectarea camerei web.

Studiile Logitech au arătat că motivul principal din cauza căruia utilizatorii nu practică comunicarea prin apelurile video este acela că aceştia sunt depăşiţi de complexitatea software-urilor. Spre deosebire de apelurile video realizate prin programe precum IM sau VoIP, Vid a fost conceput special pentru apelarea video. Susţinut de către reţeaua Logitech SightSpeed, Vid este o sursă solidă pentru apelarea video de calitate superioară.

Activare cu camera web
Vid se activează automat când conectezi camera web Logitech. Câteva click-uri şi totul e pregătit. Nu există software adiţional care trebuie instalat. Când eşti pregătit pentru un apel video, Vid utilizează adresa de email a prietenului sau a membrului familiei pentru a te conecta.

Interfaţă simplă
Vid prezintă o interfaţă simplă şi intuitivă în care fiecare element este conceput să te ajute pentru a iniţia un apel video. Poţi iniţia un apel în doar câţiva paşi simpli. Fiecare dintre contacta este reprezent de către o imagine. Apeşi imaginea cu persoana pe care vrei să o contactezi, iar Vid porneşte apelul video.
Vid este disponibil gratuit cu camera web Logitech, dar şi pentru oricine este sunat. Nu există preţuri adiţionale. Dacă utilizatorii nu deţin o cameră web Logitech, pot folosi Vid dacă un prieten sau un membru al familiei îl invită la o convorbire.

Vid este compatibil cu calculatoarele PC şi Mac, dar şi cu camere web independente sau integrate.
Logitech Vid este disponibil pentru descărcare la www.logitech.com/Vid şi este gratuit pentru oricine deţine o cameră web Logitech. Vid este compatibil cu toate camerele web Logitech, precum noile camere web Logitech C200, C250 şi C500.

Mai multe articole despre:
apel Logitech gratuit video