MENIU

Liga Europa - Niculescu: "E cel mai greu moment al carierei mele"

Foto: NewsIn

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu spune că traversează cel mai dificil moment din carieră, după ce joi seară a ratat un penalty care ar fi putut aduce echipei sale un punct în meciul cu Panathinaikos, scor 0-1, din grupa F a Ligii Europa.

"Este poate cel mai greu moment din cariera mea, deşi nici un coechipier nu mi-a reproşat nimic. Eu le cer însă scuze tuturor. Dacă marcam, echipa nu ar mai fi pierdut, iar poziţia noastră în grupă ar fi fost mai bună. La Dinamo sunt mai mulţi jucători care pot să bată 11 metri, iar eu am simţit că voi da gol, dar nu a fost aşa. Trebuie să trecem peste înfrângere, să ne gândim la următorul joc şi să scoatem măcar un egal cu Galatasaray", a spus Niculescu, care a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 88 al partidei, la scorul de 1-0 pentru greci.

Omul pentru care în trecut loviturile libere erau la fel de simplu de executat ca penalty-urile îi are alături pe coechipieri, care spun că nu trebuie făcut un capăt de ţară din ratarea lui Niculescu. "Am avut o şansă uriaşă să scoatem un egal, dar aşa a fost să fie, nu am avut noroc. Nimeni nu i-a reproşat nimic lui Claudiu, au ratat şi jucători mai mari penalty-uri decisive. Grupa este echilibrată şi se va juca până la final. Le mulţumim oficialilor pentru că s-au gândit să ne facă galerie", a spus portarul Emilian Dolha.

Atacantul Andrei Cristea, cel care a obţinut lovitura de la 11 metri ratată de Niculescu, a refuzat să se gândească la ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi executat el penalty-ul: "Este o înfrângere dureroasă, mai ales că am beneficiat de o ocazie imensă de a egala, pe final. Nu mai are rost să discut acum despre faptul că aş fi putut eu să bat penalty-ul. Claudiu trebuie îmbărbătat".