MENIU

Liga Europa - Argăseală: Chiar dacă am învins un adversar modest, rezultatul contează pentru moral

Foto: NewsIn

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că victoria cu Motherwell valorează foarte mult pentru moralul tinerilor jucători ai grupării din Ghencea, chiar dacă acest succes a fost obţinut împotriva unui adversar modest.

"Steaua a arătat faze de joc extrem de frumoase. Mi-a plăcut că jucătorii au început să se regăsească. Scoţienii nu mi s-au părut foarte buni, sunt cam la acelaşi nivel cu Ujpest. Chiar dacă victoria a fost obţinută în faţa unei echipe slab cotate, contează foarte mult pentru moralul jucătorilor. Am mai observat că am avut mult mai multe ocazii de gol. Aceste victorii vor aduce alte victorii pentru această nouă echipă. Este o bucurie rezervată, pentru că acest succes este unul mic în lungul drum spre calificarea în grupele Ligii Europa", a spus Argăseală la Sport.ro.

Steaua s-a impus, scor 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei scoţiene Motherwell, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, într-un meci în care a ratat şi un penalty şi a ajuns la al treilea succes consecutiv în această competiţie după cele cu Ujpest.

Partida retur dintre cele două formaţii se va disputa pe 6 august pe stadionul Shyberry Excelsior. Jocul va fi arbitrat de o brigadă din Spania, condusă de Carlos Clos Gomez.
Mai multe articole despre:
Steaua Motherwell Europa League