MENIU

Liga Campionilor - Meciul Unirea Urziceni-VfB Stuttgart va fi arbitrat de francezul Laurent Duhamel

Foto: www.weltfussball.de

Partida de marţi dintre campioana României, Unirea Urziceni, şi formaţia germană VfB Stuttgart, contând pentru a doua etapă din Grupa G a Ligii Campionilor, va fi condus de o brigadă din Franţa, avându-l la centru pe Larent Huhamel, informează site-ul oficial al UEFA.

Duhamel va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Stephane Duhamel şi Christophe Capelli, iar arbitru de rezervă va fi Lionel Jaffredo.

Duhamel a mai oficiat la două meciuri în care au fost implicate echipe româneşti: Everton-Dinamo, scor 1-0, din primul tur al ediţiei 2005-2006 a Cupei UEFA, şi Galatasaray-Steaua, scor 2-2, din turul 3 preliminar al ediţiei 2008-2009 a Ligii Campionilor.

Formaţia antrenată de Dan Petrescu va primi marţi, la Bucureşti, vizita echipei la care activează şi atacantul român Ciprian Marica, VfB Stuttgart, în al doilea joc al celor două echipe în Grupa G a Ligii Campionilor. În meciul de debut în cea mai puternică competiţie intercluburi din Europa, Unirea a pierdut pe terenul lui FC Sevilla cu scorul de 0-2, în timp ce gruparea germană a remizat pe teren propriu cu scoţienii de la FC Rangers, scor 1-1.