MENIU

Lideri PSD susţin că nu cunosc nota strategică şi nici despre eventuale racolări

foto: NewsIN

Şeful staff-ului de campanie al PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat duminică că nu are cunoştinţă despre vreun document intern în care să fie vorba de racolarea parlamenentarilor formaţiunii sale, alţi lideri PSD precizând că nu ştiu despre eventuale recrutări.

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat  că nu ştie despre documentul staff-ului de campanie în care se vorbeşte despre o strategie a PDL şi a lui Traian Băsescu de racolare a parlamentarilor social-democraţi. Hrebenciuc a precizat că se află în teritoriu şi va putea da mai multe informaţii în momentul în care ajunge în Capitală.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PSD şi vicelider al grupului deputaţilor, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat că, în cadrul partidului, nu s-a pus în discuţie problema racolării de parlamentari ai formaţiunii sale de către PDL. În opinia lui Duvăz, informaţii despre o astfel de posibilitate reprezintă mai mult "o bârfă" a democrat-liberalilor, ceva cu care ei ar vrea să se "laude", dar nu se poate pune problema existenţei unui "fenomen" al racolărilor. 

Radu Moldovan, vicelider al grupului parlamentar al deputaţilor PSD, a afirmat că nu are cunoştinţă despre discuţii privind eventuale racolări vizate de PDL, dar a precizat totuşi că aceasta nu e o "practică nouă". 

Potrivit unei note interne a PSD apărute duminică în presă  strategia privind alegerile prezidenţiale din toamnă spune că la 1 septembrie va fi declanşată o campanie denigratoare la adresa lui Geoană.