MENIU

Jennifer Hudson a născut un băieţel

Foto: eartodastreetz.com

Lucrurile par să se îndrepte pentru cântăreaţa şi actriţa Jennifer Hudson, la aproape un an după asasinarea, în Chicago, a mamei, fratelui şi nepotului ei. Artista a născut primul ei copil, un băieţel al cărui nume este David Daniel Otunga Jr.

Potrivit agentului de presă al artistei, "bebeluşul este frumos şi perfect sănătos, iar părinţii lui sunt în culmea fericirii." Starul musicalului "Dreamgirls", este logodită de aproape un an cu actorul David Otunga, fostă vedetă de reality-show şi luptător de wrestling.

După ce în octombrie 2008, mama, fratele şi nepotul artistei au fost asasinaţi la Chicago, Hudson s-a retras din lumina reflectoarelor timp de câteva luni. Autorităţile din Chicago l-au pus oficial sub acuzaţie pe fostul cumnat al lui Hudson, William Balfour, sub învinuirea de triplu asasinat. Tragedia artistei a declanşat un val de compasiune şi de simpatie din partea societăţii americane.

În februarie, Jennifer a revenit pe scena muzicală în timpul unuia dintre cele mai mari evenimente sportive din lume, finala Super Bowl.

Jennifer Hudson este câştigătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur, a unui BAFTA pentru prestaţia ei din musicalul "Dreamgirls" şi a unui Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.

Mai multe articole despre:
băieţel naştere Jennifer Hudson