MENIU

Ion Iliescu ameninţă cu demisia din partid dacă Lavinia Şandru va fi eurocandidat PSD

Foto: NewsIn

Scandal mocnit în PSD! Vestea că Lavinia Şandru e cu un picior în Partidul Social Democrat l-a înfuriat pe liderul de onoare Ion Iliescu. "Sper să nu se pună problema ca partidul să aleagă între mine şi Lavinia Şandru", spune Ion Iliescu, lăsând să se înteleagă că ar putea să întoarcă spatele partidului pe care l-a format dacă preşedintele PIN va fi pusă pe lista PSD la euro-alegeri.

"Adică eu şi să vină Şandru. Eu cred că niciodată să nu se pună problema. Să aleagă între mine şi Lavinia Şandru. Dar nu vă gândiţi la o demisie dacă se va întâmpla asta? Eu sper ca partidul să nu fie niciodată în faţa acestei discuţii, să pună în balanţă cuvântul şi poziţia mea. Mie mi se pare anormal să aducem candidaţii din afara partidului. Nu avem nevoie de importuri", a declarat Ion Iliescu.

Declaraţia lui Ion Iliescu vine după ce liderul organizaţiei PSD Bistriţa, Radu Moldovan a anunţat că o susţine pe Şandru la euroalegeri. După ce a auzit de reacţia preşedintelui de onoare, Radu Moldovan a bătut în retragere.

"Nu m-am gândit niciun moment că trebuie sa aleg între Ion Iliescu şi Lavinia Şandru. Urmează să fac o discuţie şi cu colegii mei de la Bistriţa care n-am avut-o şi apoi cu conducerera partidului", a spus Radu Moldovan.

Aceeaşi reacţie de adversitate a avut Ion Iliescu şi când a venit vorba de întoarcerea în PSD a fostului lider PIN Cosmin Guşă.

"Nu mă interesează, domnule, Guşă. Ar fi păcat să apelăm la străini,la mercenari. Avem un partid. Păi ce ăsta e un partid de handicapaţi, de nepricepuţi?", a afirmat Iliescu.
Mai multe articole despre:
demisie Ion Iliescu partid europarlamentare