MENIU

Ion Balaur: Nu ştiu dacă a fost un rezultat echitabil, poate 1-1 ar fi fost un scor corect

Foto: sport365.ro

Antrenorul secund al formaţiei Gloria Buzău, Ion Balaur, a declarat, miercuri, după meciul pierdut de echipa sa la Târgu Jiu, scor 0-1, că după aspectul jocului, gruparea din Crâng merita un rezultat de egalitate

"Nu ştiu dacă a fost un rezultat echitabil, poate 1-1 ar fi fost un scor corect, dar diferenţa de maturitate s-a văzut. A fost un joc modest, în care gazdele au ştiut să-şi conserve rezultatul. Trebuie ca până la finalul campionatului să strângem cât mai multe puncte, pentru a ne îndeplini baremul", a spus Ion Balaur.

Şi din partea gorjenilor la conferinţa de presă a participat tot un antrenor secund, Florin Bejenaru, care susţine că Pandurii nu a reuşit un joc bun, însă şi-a îndeplinit obiectivul: "Am trecut cu bine peste ultimele meciuri, am depus foarte mult efort şi poate a contat şi asta. Am făcut încă un pas spre salvarea de la retrogradare, şi asta contează cel mai mult. Nu am făcut un joc bun, dar contează că am învins şi ne-am îndeplinit obiectivul".

În altă ordine de idei, atacantul Gloriei Gueye Mansour a declarat că va părăsi gruparea buzoiană la finalul acestui sezon: "Gazdele au avut mai mult noroc, a fost meci de liga a doua, nu a fost deloc frumos. Eu nu voi mai juca pentru Gloria Buzău în liga secundă".

Formaţia pregătită de Sorin Cârţu, Pandurii, s-a impus, miercuri, pe teren propriu, în faţa ultimei clasate din Liga I, Gloria Buzău, scor 1-0, şi s-a distanţat la 10 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaş.