MENIU

Ioan Ovidiu Sabău: A fost cel mai bun joc al meu de când sunt la Timişoara

Foto: NewsIn

Antrenorul timişorenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat după meciul cu Unirea că regretă că nu a câştigat, dar este fericit că echipa a reuşit să evolueze foarte bine.

"A fost cel mai bun joc al meu de când sunt la Timişoara. Ne-am creat foarte multe ocazii, dar adversarii ne-au blocat. E un rezultat mulţumitor, chiar dacă îmi pare rău că nu am câştigat, nu putem să fim dezamăgiţi, doar am obţinut o remiză pe terenul campioanei. Aici e foarte greu să învingă cineva. E greu să joci în 10 oameni la finalul meciului", a declarat Sabău la Digi Sport

Sabău a mai spus că una din cauzele principale pentru care Timişoara nu a putut să se impună în partidele cu Stuttgart şi Unirea a fost reprezentată de multiplele absenţe.

"Am avut mulţi jucători indisponibili, sper să reuşim să mai recuperăm din accidentaţi până la meciul retur cu Stuttgart. Arbitrajul lui Deaconu a fost impecabil, nu am ce să îi reproşez", a mai spus Sabău.

Unirea Urziceni a încheiat  la egalitate partida cu FC Timişoara, scor 0-0, în etapa a 4-a, după un meci terminat de oaspeţi cu un om mai puţin, în urma eliminării căpitanului Dan Alexa, care a primit două cartonaşe galbene.