MENIU

Ioan Becali: Vă garantez eu că Dan Petrescu nu va veni la Steaua

Foto: NewsIn

Fostul impresar, Ioan Becali, a vorbit despre situaţia de la Steaua, spunând că este sigur că Dan Petrescu nu va veni să antreneze în Ghencea şi că la Steaua sunt mulţi jucători fără valoare.

"Dan Petrescu nu poate să vină la Steaua. Dacă pleacă de la Urziceni, pleacă numai în străinătate, asta vă garantez eu. Oricum, el are un contract foarte bun acolo. Cât despre Zenga... A făcut o treabă extraordinară la Catania, plus că mai are oferte de la Lazio şi de la Sampdoria. În acest moment, Steaua este o echipă greu de acceptat pentru un antrenor. Sunt mulţi jucători care nu au valoare de această echipa. Singurul care are valoare, prin tot ce a făcut, e Kapetanos. Şi ar mai fi Bogdan Stancu. I-am spus să nu-l ia pe Semedo, pe Szekely, pentru că aveau preţuri foarte mari. Păi, de ce conducerea Oţelului e mai deşteaptă decât cea a Stelei? Ei cumpără cu 30.000 de euro şi vând cu 3 milioane. Vărul meu a fost prost îndrumat de oamenii din jur. Nu ştiu dacă managementul lui Mihai Stoica a fost mai bun, dar măcar el se ducea să urmărească jucătorii la faţa locului. Am venit cu sfaturi pentru vărul meu prea târziu, ca să-l fac să nu arunce cu banii", a declarat Ioan Becali la GSP TV.

Vărul lui Gigi Becali a mai spsu că nu va veni niciodată în conducerea Stelei şi crede că dacă ar fi avut ceva noroc atunci cînd era conducătorul Rapidului, ar fi reuşit să cîştige cel puţin două titluri.

"Eu cred că Lăcătuş a greşit când a revenit la Steaua sau poate a greşit şi mai mult când a plecat. Atunci nu trebuia schimbat, venirea lui Dorinel Munteanu a zăpăcit echipa şi mai mult. Din punct de vedere fizic, jucătorii sunt bucăţi. A fost şi problema jucătorilor, Gigi Becali a investit mulţi bani, dar a luat cantitate, nu calitate. Adrian Ilie a făcut treabă bună la Steaua, a stat aproape de echipă şi în momentele grele, dar nu s-a dus să vadă jucătorii la lucru, a mizat pe scouting, ceea ce a fost foarte rău. Nu m-am implicat, pentru că nu voi fi niciodată în conducerea Stelei. Nu mă duc la Steaua pentru că eu sunt dinamovist. La Rapid a fost altceva. Aş fi vrut să fac cu Dan Petrescu o echipă. Poate dacă aveam noroc, acum aveam deja două titluri cu Rapid şi Dan Petrescu era căutat de Chelsea. Îmi pare rău că Esteban Vigo, care promovează acum în prima ligă din Spania, nu a putut sta şi să ia titlul cu Dinamo", a mai spus Ioan Becali la GSP TV.

 

Dan Petrescu, Zenga, Bergodi, Panduru şi Protasov, pe lista lui Becali pentru postul de antrenor la Steaua! Tu pe cine ai vrea?

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Dan Petrescu antrenor Ioan Becali