MENIU

În zona Tineretului din Capitală va fi construit cel mai mare aquaparc din ţară

Foto: RTV
Un paradis acvatic va răsări în zona Tineretului

Bucureştiul îşi schimbă din nou faţa. Într-o zonă centrală a Capitalei va răsări cel mai mare aquaparc din ţară care va avea cinci bazine de înot, o seră tropicală şi un centru spa.

Paradisul acvatic va răsări în zona Tineretului. Cei pretenţioşi se pot retrage în clubul VIP, dotat cu parcare individuală. 

Locul este conceput sub formă de spirală. Se deschide cu un restaurant bistro care se întinde pe suprafaţa plajei din lemn de tec. Spirala se continuă cu un minunat jacuzzi şi se închide cu ochiul de apă cu nisip alb. Inima acestui spaţiu va fi barul în apă de unde vă puteţi comanda băuturi în ton cu atmosfera.

"Îmi place ideea. Chiar lipseşte un loc în care să mergi cu încredere în Bucureşti. Aş merge cu prietenii. Este nevoie de prieteni ca să te distrezi într-un astfel de loc", a declarat o tânără..

Investiţia va fi suportată de proprietarul parcului de distracţii.
Mai mult, acesta va fi obligat să-i dea primăriei 250.000 de euro pe an. "Este o investiţie 100% privată, de 25 de milioane de euro", a declarat directorul Alpab, Radu Popa.

Nu este singurul proiect aprobat sau inventat de Municipalitate. Primarul Sorin Oprescu a mai vrut în Bucureşti ceasuri cântătoare cu foiţă de aur, o cruce imensă de flori în faţa Patriarhiei sau celebra autostradă suspendată. Fiindcă pentru acestea banii veneau de la primărie, proiectele sunt încă blocate.

Mai multe articole despre:
primărie Parcul tineretului centru spa agrement