MENIU

În Mamaia turistii pot scăpa de stres, dureri de spate şi cateva riduri

FOTO: RTV

Răsfăţat non-stop! Cine nu îşi doreşte aşa ceva în concediu? Ei bine, se poate. Chiar pe malul mării, specialiştii te ajută să scapi de stres, de durerile de spate şi chiar de câteva riduri săpate de timp. Sunt mai multe locuri pe litoralul românesc în care fiecare musafir devine rege. Realitatea All Inclusive a ajuns la spa, în Mamaia.

Relaxarea începe cu un masaj care te duce într-o lume perfectă. Mirosurile plutesc în aer...parcă e vanilie şi scorţişoară. Peste tot, flori, culori calde şi feţe zâmbitoare. Gazdele abia aşteaptă să îţi facă tot felul de surprize. Iar lista e lungă. Primul pas - obligatoriu o baie fierbinte şi relaxantă.

Apa clipoceşte, iar în surdină o muzică lentă îşi face încet efectul asupra celui care leneveşte în jacuzzi. În plus, plaja şi marea îi oferă turistului un spectacol permanent.

Îngrijirea pielii este la loc de cinste în spa, iar doamnele au la îndemână atâtea tratamente - împachetări cu ciocolată, ceai verde sau peelingul cu cafea, atât de bun în combaterea celulitei. E drept, rezultatele nu se văd imediat. Este nevoie de cel puţin încă o vizită în oaza de sănătate şi frumuseţe.

 

Mai multe articole despre:
Mamaia masaj spa All Inclusive