MENIU

Ilie Năstase, despre Agassi: Eu prost? Poate nebun. El a luat droguri, să i se ia trofeele!

Foto: NewsIn

Fostul mare tenisman, Ilie Năstase, a reacţionat după ce Andre Agassi l-a numit "un român mare şi prost", spunând că el nu pote fi numit prost, ci doar nebun, potrivit Prosport.

"Eu n-am văzut cartea, dar poate că s-a referit la faptul că făceam prostii pe teren, cine ştie? Nu înseamnă neapărat că m-a făcut prost. Oricum, eu, prost!? Poate nebun... da!", a declarat Ilie Năstase pentru Prosport.

Năstase a mai spus că nu îl deranjează ce a spus Agassi, dar că acesta ar trebui să fie supărat pe el pentru că a luat droguri. Ilie Năstase a mai spus că mai bine i-ar fi retrase trofeele lui Agassi, pentru că nu a avut caracter.

"Te rog scrie că nu mă deranjează ce zice Agassi de mine, mă lasă rece, poate să zică ce vrea, ne despart multe. El era mic, nici vorbă, eu eram prieten cu taică-său, atât, ar trebui să fie supărat doar pe el, că a luat droguri, pe nimeni altcineva. A pompat atâta în el, încât a păcălit tenisul şi se apucă acum să facă dezvăluiri! Mai bine i s-ar lua trofeele, că n-a avut caracter tipul. Îţi dai seama ce simte Pete Sampras acum, după atâţia ani să ştie că în perioada aceea se duela cu un adversar ca Agassi, şi ceilalţi cu care a jucat", a mai spus Năstase.

Agassi despre Ilie Năstase: Un român mare şi prost!