MENIU

"Il Fenomeno" Ronaldo, mai popular decât Kaka, în Brazilia

Foto: http://njmg.typepad.com

Atacantul Ronaldo este mai popular în Brazilia decât compatriotul său Kaka, arată un sondaj dat publicităţii vineri de presa din ţara sud-americană.

Ronaldo (Corinthians) a obţinut 22,64% din voturile publicului, în timp ce Kaka (Real Madrid) s-a aflat pe locul secund cu 21,18%. În topul fotbaliştilor populari din Brazilia s-a aflat şi portughezul Cristiano Ronaldo, însă acesta nu ocupă decât poziţia a 5-a, cu 3,29% din voturi. Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 8.207 de persoane din Brazilia.

După ce a aflat rezultatele acestui sondaj, atacantul lui Corinthians a spus că dragostea suporterilor îi dă un impuls foarte puternic şi doar de accea continuă să joace fotbal.

În luna martie a anului trecut, a mai avut loc un sondaj asemănător, dar atunci Kaka a fost pe primul loc, în timp ce Ronaldo se afla pe locul 2. Pe poziţia a treia a podiumului era un alt brazilian, Ronaldinho (AC Milan).

Ronaldo, care a revenit în acest sezon în ţara sa natalală, după ce a stat în afara gazonului un an de zile, din cauza unei accidentări grave la genunchi în perioada AC Milan, e în formă maximă la Corinthians. La mijlocul acestei săptămâni a marcat un hat-trick în meciul câştigat cu 4-2 în faţa lui Fluminense, şi a ajuns la 14 goluri în 22 de partide.
Mai multe articole despre:
Kaka Brazilia Ronaldo