MENIU

Honorius Prigoană, răsfăţatul cluburilor din Dorobanţi ar putea ajunge deputat

Dacă vrea să calce pe urmele lui Băsescu, Prigoană Jr. va trebui să renunţe la Lamborghini. Preşedintele conduce un Logan

Honorius Prigoană este candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1.  Un cunoscut al cluburilor din Dorobanţi, Honorius Prigoană este un apropiat al Elenei Băsescu şi un fost student al Universităţii din Chicago unde a studiat ştiinţele agricole.

Fiul mogulului de la Etno TV Silviu Prigoană, Honorius Prigoană, născut pe 10 ianuarie 1986, ar putea deveni cel mai tânăr parlamentar român. El şi-a anunţat intenţia de a candida imediat după ce Bogdan Olteanu a demisionat. 

Honorius s-a mişcat binişor pe scena politică în 2009.  Tocmai televiziunea e cea care pare să-i fi facilitat ascensiunea tânărului pedelist. Instalat în fruntea organizaţiei PD-L Chicago, desfiinţată de statul american şi mutată cu sediul ulterior în Modrogan 1, Honorius Prigoană a stat mai mult în preajma lui Traian Băsescu în campania pentru prezidenţiale decât în cluburile de fiţe din Dorobanţi. A fost în grupul restrâns de susţinători ai preşedintelui la cele două confruntări din Parlament, iar în noaptea de 6 decembrie, după anunţul victoriei lui Băsescu, vorbea despre strategia partidului de a forma guvernul la OTV. Honorius a fost, de altfel, cel mai înfocat susţinător al Elenei Băsescu pentru europarlamentare. \"Eu o să o votez, pentru că este o fată ambiţioasă şi chiar merită să fie în Parlamentul European\", a spus acesta în timpul campaniei din primăvară.

Dar înainte de a fi cunoscut pentru ambiţiile sale politice, tânărul Prigoană a devenit cunoscut pentru petrecerile mondene. Dacă nu ar fi existat un Dorobanţi, am fi avut o problemă, spunea el la un moment dat. Jurnaliştii de la Academia Caţavencu l-au plasat pe Honorius pe locul 22 în topul Şmecherilor de Dorobanţi, ceea ce l-a făcut să exclame \"Vedeţi că eu nu sunt piţiponc!\". Zona Dorobanţi îi este cea mai cunoscută lui Honorius din Bucureşti, căci aici este singura farmacie non stop. Bamboo, Fratelli sau B52 sunt alte cluburi pe care Prigoană junior le frecventează.

Honorius Prigoană a participat şi la acţiuni caritabile. În primăvara acestui an, el a dansat alături de Dana Rogoz pentru a ajuta un băieţel de 11 ani din Bucureşti.

În 2007 drept răsplată pentru că a obţinut o bursă în SUA, Silviu Prigoană a comandat pentru fiul său un Lamborghini Gallardo. Este vorba de un autoturism de lux cum numai 160 mai sunt în lume, cu un preţ pe măsură: 160.000 de euro. Un an mai târziu, în iunie 2008, Honorius Prigoană s-a ales cu dosar penal. El a depăşit atunci viteza legală, deşi avea permisul suspendat de o lună din acelaşi motiv.