MENIU

Handbal - Omer şi Paleu afirmă că nu vor demisiona

Foto: NewsIn

Selecţionerul naţionalei masculine de handbal, Aihan Omer, şi vicepreşedintele FRH, Petre Paleu, au declarat joi, după ratarea calificării în grupele principale ale Campionatului Mondial, că nu vor demisiona din posturile pe care le deţin.

"Cei care vor mai rămâne la naţională, plus tinerii care vin din urmă şi care vor fi integraţi în lotul primei reprezentative, au împreună cu mine obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra", a declarat după înfrângerea cu Slovacia antrenorul Aihan Omer.

La rândul său, Petre Pareu a declarat după meci: "Sunt dezamăgit. Am primit multe SMS-uri din ţară care mă acuzau că am încercat să transform naţionala într-un 'Paleu SRL'. Eu am venit la naţionala masculină cu gând s-o ajut efectiv cu bani, pentru că nu se poate face performanţă fără bani. Vom vedea ce va fi la alegerile din luna mai de la Federaţia Română de Handbal".

Vicepreşedintele Petre Paleu declarase înaintea meciului cu Slovacia că are deja demisia scrisă şi o va înainta în cazul unei înfrângeri în meciul de joi.

România a fost învinsă joi de selecţionata Slovaciei scor 23-28 (13-12) în cadrul ultimului meci al tricolorilor în Grupa A. Astfel, elevii lui Aihan Omer au ratat calificarea în grupele principale ale turneului final, unde au acces Franţa, Ungaria şi Slovacia.