MENIU

Grila nouă la The Money Channel: "Reţete anticriză" şi "The Frank Show"

Foto: REALITATEA.NET

În această toamnă, grila The Money Channel abordează editorial o temă importantă pentru România: redresarea economiei. Fiecare dintre emisiunile The Money Channel va promova mai ales oamenii şi iniţiativele care contribuie la renaşterea economică. În acelaşi timp, jurnaliştii postului TV de business vor adopta un ton mai critic la adresa lipsei de acţiune şi decizie a autorităţilor. Lansată luni, 28 septembrie, noua grilă The Money Channel cuprinde producţii noi, dar şi o grafică îmbunătăţită.

Potrivit lui Daniel Apostol, redactor şef The Money Channel, regăsim în noua grilă o linie de programe care subliniază şi încurajează spiritul antreprenorial. Totodată se acordă o atenţie sporită emisiunilor de seara.

"Introducem la ora 18:00 un jurnal de seară de o oră, care va oferi publicului o viziune de ansamblu asupra evenimentelor interne şi internaţionale relevante pentru viaţa noastră economică. Prescriem "Reţete Anticriză" pentru cei care nu se mulţumesc să aştepte deciziile altora şi se implică activ în reclădirea economică a României. Abordăm subiecte de polemică din agenda zilei în Business Box, la ora 20:00, iar de la ora 21:00, continuăm cu talk-showul lui Radu Soviani şi facem o analiză completă a zilei, în "90 de minute", cu Dan Suciu şi invitaţii săi", spune Daniel Apostol.

"Reţete Anticriză" prezintă strategii, reţete şi soluţii pentru redresarea economiei şi relatează poveştile de succes ale companiilor care dau semne de revenire în această perioadă dificilă. Soluţiile de reconstrucţie economică se vor auzi din cel puţin două direcţii: întreprinzători şi consultanţi. Emisiunea este moderată de Daniel Apostol şi se difuzează în fiecare luni, la ora 19:00.

Săptămânal, de luni până joi, la ora 20:00, Business Box face analiza critică şi fermă a politicilor publice care împiedică reconstrucţia economiei sau care rămân la nivel declarativ, iar Dan Suciu şi invitaţii săi prezintă cele mai relevante momente ale zilei în 90 de minute, la ora 22:30.

Pe lângă emisunile deja consacrate, care acoperă o paletă largă de subiecte economice, The Money Channel reintroduce în grila emisiuni precum Testul de Afacereză sau Metropolis, dar vine şi cu producţii noi, una dintre acestea fiind The Frank Show.

The Frank Show, singura emisiune de business realizată integral în limba engleză, va aduce cele mai importante ştiri locale şi internaţionale, interviuri cu lideri din lumea afacerilor şi analize pe subiectele fierbinţi ale zilei. Emisiunea este moderată de jurnalistul american Peter Frank şi se va difuza de luni până joi la miezul nopţii, iar vinerea de la 22:00 la 22:30.

Testul de Afacereză, singurul concurs de cultură economică din România, începe noul sezon din 5 octombrie. Emisiunea se va difuza de luni până joi de la ora 22:00 la ora 22:30 şi aduce, în această toamnă, premii importante, atât în bani, cât şi în obiecte.

Metropolis
revine în grilă în fiecare luni de la ora 17:15 într-un nou format, cu sinteza celor mai avangardiste proiecte imobiliare, a celor mai bune soluţii propuse de arhitecţi, urbanişti, autorităţi şi oameni de afaceri. Emisiunea va prezenta în fiecare ediţie o temă punctuală, iar Eli Roman şi invitaţii ei vor încerca să propună cele mai bune soluţii.

La un an de criză, The Money Channel propune o nouă abordare a situaţiei economice actuale, o schimbare de atitudine în sensul impulsionării antreprenoriatului prin transmiterea unei stări de spirit optimistă şi constructivă.
Mai multe articole despre:
The Money Channel emisiuni grilă grafică producţii