MENIU

Grigoraş: "Mi-a fost teamă ca ocaziile ratate să nu se răzbune, dar până la urmă cei mai harnici au câştigat"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, şi-a felicitat echipa după succesul în faţa Universităţii Craiova, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a 6-a a Ligii I. În ciuda faptului că ieşenii au ratat o mulţime de ocazii, mai ales în prima repriză, iar partida ar fi putut lua o altă turnură dacă Mihai Costea nu rata cu poata goală, Grigoraş declară că nu are ce să le reproşeze elevilor săi.

"Sunt foarte bucuros şi mândru de băieţii mei, pentru felul cum au abordat această partidă. Au făcut un presing agresiv în faţa unei echipe a Craiovei, care a avut şi ea ocaziile ei. Dacă pierdeam la ocazia lui Mihai Costea, tot nu aş fi avut ce să le reproşez elevilor mei, chiar dacă aş fi rămas cu un gust amar. Sper să abordăm toate partidele cu aceeaşi atitudine. Mi-a fost teamă ca ocaziile ratate să nu se răzbune, dar până la urmă cei mai harnici au câştigat", a declarat Petre Grigoraş la conferinţă oficială de după partidă.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a învins, luni, pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, scor 1-0, prin reuşita debutantului în Liga I Ibraima Balde.