MENIU

Gigi Becali: Jucătorii nu vor avea primă pentru calificare, pentru că nu au produs nimic

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că jucătorii antrenaţi de Cristiano Bergodi nu vor încasa nicio primă pentru calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa, pentru că această performanţă nu aduce niciun ban în vistieria clubului.

"Ce primă să le dau? Nu dau primă la galerie 50.000 (n.r. - referitor la amenda impusă de UEFA)? Jucătorii nu vor avea prime decât când câştigă ei bani, iar în aceste două meciuri nu au produs nimic. Şi nici în următoarele două nu vor avea primă. Doar la calificarea în grupele Europa League vor lua bani", a spus Becali, la sport.ro.

Finanţatorul stelist a subliniat că Steaua a fost superioară celor de la Ujpest în ambele manşe ale turului doi preliminar. "Am jucat bine, nu extraordinar. Să ne ajute Dumnezeu să combinăm mai bine până la play-off. Mi-a plăcut în primul rând Bogdan Stancu şi apoi Szekely. Tătăruşanu dă siguranţă echiăei, nu am emoţii la cornere cu el. Şi echipa are încredere cu el în poartă. La gol trebuia să fie protejat de un fundaş ca să poată ieşi, dar el a fost ţinut de un fotbalist maghiar. Pe Grzelak trebuie să-l vedem un meci de la început ca să ne dăm seama. Forţă are, tehnică are, e puţin cam lent, vom vedea", a comentat Becali evoluţia jucătorilor stelişti.

El l-a lăudat şi pe tânărul Mihai Onicaş: "El e mai fotbalist decât Bicfalvi. Până la meciul de la Urziceni (n.r. - din ultima etapă a campionatului trecut) nu ştiam de el, nu auzisem de el, dar acolo am zis că va fi mare fotbalist, că eu am talent şi îi recunosc pe fotbalişti".

Referitor la adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, echipa scoţiană Motherwell, Becali a precizat: "Dacă le-au dat 8 goluri celor de la Flamurtari, înseamnă că sunt şi ei ceva echipă, nu? Dar, nici Steaua nu este formaţia aia albaneză".

Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce a învins cu 2-1 pe Ujpest, în deplasare, în manşa secundă a turului doi de calificare.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali prime Liga Europa Ujpest