MENIU

Gigi Becali: Dobitoc mai mare ca mine n-o să vezi în fotbal!

Foto: NewsIn

Patronul Stelei nu se dezminte! După semieşecul Stelei cu Vasluiul, Gigi Becali i-a atacat iar pe stelişti. Principalii vinovaţi pentru egalul scos de Vaslui în Ghencea sunt Dayro Moreno, Semedo şi Kapetanos care au "frecat menta pe teren", a declarat Becali la GSP TV.

Gigi Becali a recunoscut că a greşit când l-a transferat pe Semedo de la CFR Cluj, pentru suma de un milion de euro.

"L-am luat şi pe Semedo ăsta, mare fotbalist. Îi dai un umăr şi se învârte ca titirezu'. Dobitoc mai mare ca mine n-o să vezi în fotbal! Cei de la CFR au fost deştepţi c-au cerut bani pe el. Nu e prost cine cere, e prost cine dă! Eu am fost dobitoc c-am dat cât au vrut ei. Ei nu m-au păcălit. Poate să joace Semedo şi în sistemul 3-7-9...la revedere! N-are valoare!  El nu părea aşa mic la televizor, dar dacă-l puneam pe cântar, gratis dacă mi-l dădeau nu-l luam. N-aţi văzut ce aleargă, zici că e la 100 de metri garduri. În Dayro Moreno încă mai am încredere, dar îmi pare foarte rău că l-am luat pe Semedo", a declarat  Gigi Becali la GSP TV.

Nu doar Semedo a fost criticat de patronul Stelei, ci şi Kapetanos, Dayro Moreno şi Golanski.

"Am jucat binişor, dar am avut puţin ghinion. Nu contează, trebuie să câştigi orice meci şi când ai valoare să faci totul să câştigi, trebuie să dai gol. Dacă ai un atacant ca Golanski care a stricat mingiile, Dayro a frecat menta, asta a fost lipsa Stelei: Dayro şi Kapetanos! Şi flancul stâng a fost cam şters, Golanski nu prea urcă deloc, sunt nişte hibe la echipă, dar e primul meci şi s-ar putea să-şi revină. Nu am jucat rău, dar nu avem un joc clar. Am dominat probabil datorită valorii, dar n-am avut nişte trasee clare, în aşa fel înct să simt victoria. Aşteptam o sclipire valorică a unui jucător. Flancul stâng a fost mort, Golanski şi Dayro au fost şterşi amândoi", a mai spus patronul Stelei.

Gigi Becali crede că arbitrului Ovidiu Haţegan i-a fost frică de Adrian Porumboiu şi de aceea a condus partida în favoarea oaspeţilor.

"Haţegan nu a influenţat rezultatul, dar a arbitrat în dezavantajul Stelei, a tras puţin cu Vaslui. Nu e corupţie, dar arbitrilor le e frică de Porumboiu că face gălăgie. Astfel de arbitri sunt fără valoare, fără demnitate, le e frică de Porumboiu. Tot timpul face presiune înainte de meciuri şi arbitrii vor să îi facă pe plac. Să îi facă pe plac lui Porumboiu, dar niciodată nu vor ajunge arbitri de valoare", a mai spus Becali la GSP TV.

Steaua şi FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci din returul Ligii I, sezonul 2008-2009.