MENIU

Gigi Becali: Dacă aş putea, le-aş înjumătăţi imediat salariile jucătorilor

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul partidei câştigate de Steaua la Buzău, scor 0-1, că echipa sa nu merita să câştige, spunând că la faza premergătoare golului marcat de Bogdan Stancu a fost ofsaid clar. Acesta a spus că şi-ar dori să poată să le înjumătăţească salariile jucătorilor, pentru că aceştia nu merită salarii de sute de mii de euro.

"A fost egal, 0-0. Ăla e gol? Ăla a fost ofsaid de doi metri! Se pune la puncte, dar pentru mine nu contează victoria! Dacă am ajuns să ne domine Buzăul... Ce să facem cu punctele dacă echipa nu joacă şi stăm cu sufletul la gură. Mai bine te laşi de fotbal şi stai acasă! La ce joaca ei, merită salarii de 30-40.000 de euro pe an. Eu sunt un dobitoc ca le-am făcut salarii de 250.000 de euro de la 40-60.000 de euro. Dacă aş putea, le-aş face imediat la jumate salariile! Ce, merită banii!? În primul rând sunt supărat pe jucători, dar şi pe Lăcătuş. Cine îi comandă? Nu e el generalul?", a declarat Gigi Becali la Sportro.

Finanţatorul Stelei a mai spus că asistentul Miklos Nogy, care nu  asemnalizat ofsaidul dinantea golului Stelei ar trebui scos din arbitraj.

"Miklos Nogy trebuie să părăsească arbitrajul pentru ce a făcut. A fost ofsaid mare de tot!", a mai spus Becali.

Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu antrenorul Marius Lăcătuş, iar acesta l-a întrebat care va fi situaţia lui la echipa pe care o pregăteşte: "Eu i-am spus că nu îl dau niciodată afară. Singurul de care va depinde situaţia lui Marius Lăcătuş este chiar el. El va decide la finalul campionatului, dacă mai poate antrena Steaua sau nu, dacă Steaua are sau nu un viitor bun cu el pe bancă. Vă spun eu că el nu ţine de scaun". 

Finanţatorul Stelei a mai spus că încercarea de a-l aduce pe Dinu Gheorghe la Steaua nu prea mai are şanse de reuşită, însă susţine că îl va aduce înapoi în Ghencea pe managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica.

"Eu am vrut să îl aduc pe Dinu Gheorghe să se ocupe de jucători, de la juniori până la cei pentru prima echipă. Să fie un fel de manager sau un director tehnic. Dar el mi-a spus că nu vrea să vină, pentru că nu o să îl accepte suporterii. Dar nu e nimic, o să îl aduc pe Mihai Stoica. A zis el că nu vine, dar vă spun eu că Meme vine în trei secunde, dacă îl chem", a conchis Becali.

Echipa antrenată de Marius Lăcătuş, Steaua, a trecut, în deplasare, de Gloria Buzău, scor 1-0, rezultat în urma căruia roş-albaştrii se menţin pe locul 4, la o distanţă de 4 puncte de locul 3, ocupat de FC Timişoara, care are un meci mai puţin disputat.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali Etapa a 29-a Gloria Buzău