MENIU

Geoană, într-o şedinţă PSD: Am o veste bună - Băsescu se prăbuşeşte

Foto: gardianul.ro
M. Geoană: Dacă vreţi să asistăm la un videoclip simpatic să punem o cameră la PD-L şi să vedem cum îl omoară ei pe Băsescu dacă pierde

Băsescu se prăbuşeşte. L-au lăsat din braţe structurile secrete şi chiar americanii. Radu Duda se retrage, Sorin Oprescu nu este periculos, iar Crin Antonescu stagnează. Toate aceste informaţii sunt lansate aparent chiar de liderul PSD Mircea Geoană.

Site-ul a postat o înregistrare audio şi susţine că aceasta ar reproduce discuţiile purtate de Geoană cu membrii PSD Maramureş la o şedinţă de taină, ţinută la sfârşitul lunii august.

"Am o veste bună: Băsescu se prăbuşeşte... Nici Emil Constantinescu nu a avut o prăbuşire mai rapidă şi mai dramatică decât acest cetăţean", se aude în înregistrare.

"Uitaţi-vă cum vin scandalurile după scandaluri. De ce? Şi pentru că sistemul a început să îl lase din braţe. Crin Antonescu stă la 15-14%. Oprescu, nu ştiu, ne-am mai uitat la el şi publicul lui şi nu e periculos pentru noi. E posibil ca Duda să nu candideze şi să se retragă în septembrie", continuă social-democratul.

Şi previziunile continuă... "Băsescu nu va sta impasibil asistând la propriul său dezastru. Dacă vreţi să asistăm la un videoclip simpatic să punem o cameră la PD-L şi să vedem cum îl omoară ei pe Băsescu dacă pierde.  Ura cea mai mare împotriva lui e chiar... la câte le-a făcut şi cât i-a umilit şi la câte cuconiţe din astea au ajuns să fie mari şefe...", închide Geoană.