MENIU

Geoană: Încă cinci ani cu Băsescu reprezintă garanţia scandalului şi a dezbinării

Mircea Geoană
Mircea Geoana a făcut un apel către români să se prezinte duminică la urne

Candidatul PSD la preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat că un nou mandat al lui Traian Băsescu ar reprezenta întoarcerea României \"la o atmosferă de nerespirat pe care cei mai în vârstă şi-o aduc aminte din perioada dictaturii ceauşiste\".

\"Încă cinci ani de Traian Băsescu reprezintă, dragii mei compatrioţi, un risc de neacceptat pentru această ţară, înseamnă garanţia scandalului şi a dezbinării, înseamnă continuarea vendetei politice şi a răzbunării împotriva celor care nu îi fac pe plac. Înseamnă întoarcerea la o atmosferă de nerespirat pe care cei mai în vârstă şi-o aduc aminte din perioada dictaturii ceauşiste\", a spus Geoană.

Candidatul PSD a făcut un apel la un vot \"cu inima şi cu raţiunea pentru că în acest moment se joacă destinul întregii naţiuni române\".

\"Pot să fiu acel preşedinte al României care poate să îi adune pe toţi cetăţenii României, indiferent de etnie, de religie, de stare socială sau de preferinţe politice, în jurul proiectului meu. O singură Românie în care România bunului-simţ, pe care domnul Antonescu a prezentat-o cu atât de multă elocinţă în această campanie, îşi găseşte un loc de cinste\", a mai spus Geoană.

Geoană a mai spus că va pune capăt crizei şi instabilităţii din România: \"Am reuşit să demonstrăm, printr-o înţelegere transparentă şi onorabilă că avem o majoritate parlamentarîă cu un prim-ministru Klaus Johannis pe care îl voi instala la conducerea Guvernului României înainte de Crăciun\".

 

Mai multe articole despre:
alegeri Mircea Geoană PSD campanie preşedinte