MENIU

Geoană: Antonescu să se roage intens să nu intre Băsescu în turul doi

Foto: NewsIn

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Oradea, în replică la o afirmaţie a lui Crin Antonescu că nu l-ar susţine în turul doi la prezidenţiale, că liderul PNL ar putea ajunge în turul doi la prezidenţiale doar dacă Traian Băsescu nu ar trece de primul tur.

"Never say never!" (Niciodată să nu spui 'niciodată'!), i-a transmis Geoană lui Antonescu.

Întrebat de ziarişti dacă ar fi dispus să îl susţină pe Crin Antonescu în eventualitatea că acesta ar ajunge în turul doi al alegerilor pentru preşedinţie cu actualul şef al statului, Geoană l-a ironizat pe şeful PNL: "Domnul Antonescu are o singură şansă de a ajunge în turul doi. Acest lucru se poate întâmpla doar cu condiţia ca Traian Băsescu să nu ajungă în turul doi. Deci, domnului Antonescu nu îi rămâne decât să se roage intens ca acest lucru să se întâmple", a replicat preşedintele PSD.

Declaraţiile lui Geoană vin după ce, tot sâmbătă, la Oradea, Crin Antonescu a anunţat că nu este dispus să-l susţină pe Mircea Geoană în turul al doilea de scrutin pentru alegerile prezidenţiale, într-o confruntare directă cu Traian Băsescu. "După părerea mea, în acest moment, pentru noi, singura temă pentru alegerile prezidenţiale este dacă putem schimba ceva esenţial, ori a-l schimba pe Băsescu cu Geoană nu înseamnă a schimba ceva esenţial", a declarat Crin Antonescu.

Mai multe articole despre:
alegeri PNL Mircea Geoană PSD Crin Antonescu PD-L