MENIU

Gabriela Firea, atac DEZLĂNȚUIT la adresa USR-PLUS! Ce spune senatoarea PSD despre constituirea unei comisii de anchetă în cazul Spitalului Foișor

Gabriela Firea/pagina oficiala de Facebook

Fostul primar al Capitalei anunță că grupul de senatori al PSD va vota, săptămâna viitoare, pentru constituirea unei comisii de anchetă în cazul de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular Foișor. Firea i-a atacat pe senatorii de la USR-PLUS, spunând că aceștia nu sunt interesați să afle adevărul.

Gabriela Firea: „Senatorii USR-PLUS s-au exprimat vehement împotriva constituirii Comisiei de anchetă pentru situația gravă de la Spitalul Foișor, unde le-a fost pusă în pericol viața pacienților, pentru că ministrul lor USR-PLUS a ordonat evacuarea urgentă! Fără niciun pic de milă față de oamenii proaspăt operați, fără rușine de familiile lor, fără teamă de Dumnezeu!

Împroșcând în stânga și în dreapta cu invective, că tot ce a fost înaintea lor e rău - am văzut de ce sunt ei în stare la guvernare prin emblematicii reprezentanți Voiculescu, Mihăilă, Ghinea etc -, senatorii USR-PLUS au anunțat că NU sunt interesați să afle adevărul, că ei nu sunt procurori - cu alte ocazii ce le mai plăcea să ia pâinea de la gură anchetatorilor, când nu erau ei vizați direct -, și că săptămâna viitoare, la vot final în Senat, vor vota împotrivă.

Grupul de senatori social democrați va vota marți PENTRU constituirea Comisie de anchetă în cazul Foișor, chiar dacă este o inițiativă a partidului AUR, pentru a dovedi o dată în plus că ne pasă de oameni în general, de pacienți în acest caz particular, că ne dorim o strategie coerentă în domeniul sănătății - nu haosul pe care îl avem acum -, și că vrem că astfel de acțiuni iresponsabile să nu se mă repete!”

Mai multe articole despre:
Firea PSD Firea foisor