MENIU

Frank Rijkaard este noul antrenor al lui Galatasaray!

Foto: http://www.telegraph.co.uk

Olandezul Frank Rijkaard a fost numit în funcţia de antrenor al clubului Galatasaray Istanbul, a anunţat, vineri, clubul turc, fără a oferi însă şi alte detalii cu privire la durata contractului.

"Frank Rijkaard a fost numit la conducerea tehnică a echipei Galatasaray şi îi dorim mult succes în noua sa funcţie", se arată în comunicatul clubului.

Olandezul în vârstă de 46 de ani îl va înlocui în funcţie pe turcul Bulent Korkmaz, care a demisionat în urmă cu câteva zile pentru că formaţia nu şi-a îndeplinit obiectivele şi a terminat sezonul abia pe locul 5. Presa turcă susţine că Rijkaard a semnat un contract pe doi ani cu Galatasaray, dar datele oficiale vor fi anunţate în zilele următoare.

Frank Rijkaard a antrenat ultima dată pe FC Barcelona, gruparea pe care a pregătit-o între 2003 şi 2008, atunci când a fost înlocuit cu Josep Guardiola. Cu gruparea catalană a câştigat două titluri de campion şi două Supecupe ale Spaniei, dar şi Liga Campionilor în sezonul 2005-2006. El a mai fost antrenor şi la naţionala Olandei, dar şi la formaţia Sparta Rotterdam.
Mai multe articole despre:
antrenor Galatasaray Frank Rijkaard