MENIU

Flutur: Am stabilit un program accelerat pentru bugetul pe 2010

Pd-L salută desemnarea lui Emil Boc

Vicepreşedinte PD-L Gheorghe Flutur a declarat că pe lista de discuţii de luni a Biroului Permanent al PD-L s-a aflat bugetul pe anul viitor şi a apreciat că este important ca acesta să fie votat până la jumătatea lunii ianuarie 2010.

În ultima şedinţă a Biroului Permanent al PD-L din acest an s-a stabilit un porgram ccelerat pentru votul asupra bugetului. Gheorghe Flutur a apreciat că este prioritară plata pensiilor şi salariilor, precum şi respectarea teremenelor stabilite cu forurile europene.

\"PD-L a luat in discuţie un program accelerat cu o agendă legată de buget. Dorinţa noastră este ca bugetul de stat să fie votat în prima jumătate a lunii ianuarie. Mâine (marţi - n. red.) va fi o şedinţă a Birourilor Reunite ale Parlamentului. Interesul este ca votul final la buget să fie între 12-14 ianuarie. În 15 ianuarie să avem buget. Trebuie să ne achităm faţă de angajamentele pe care le avem faţă de forurile internaţionale. Prioritatea noastră este achitarea la timp a pensiilor şi a salariilor\", a declarat vicepreşedintele PD-L.

De asemenea, Flutur a spus că după data de 15 ianuarire România ar putea primii următoarea tranşă de bani de la FMI, în condiţiile în care bugetul va fi votat.

Mai multe articole despre:
buget Gheorghe Flutur salarii pensii FMI PD-L accelerare