MENIU

FINAL / FC Vaslui - FC Braşov 2-2

Foto: NewsIn

Viorel Moldovan s-a întoars să înfrunte echipa de la care a fost demis în urmă cu două luni şi jumătate. A reuşit să scoată un rezultat de egalitate.

Anul trecut s-au bătut până în ultima etapă pentru un loc în Europa League. Câştig de cauză a avut Vasluiul, iar Adrian Porumboiu a rămas în fotbal, el anunţându-şi ferm retragerea sprijinului pentru echipă, dacă aceasta nu va prinde un loc de cupă europeană.Acum echipele au încheiat la egalitate şi vor continua de la distanţă duelul pentru un loc în Europa.

Componenţa echipelor:

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, Farkas, Zubar, Bălace - Ljubinkovic (N. Jovanovic 86), Genchev, Gângioveanu (Zmeu 77) - Burdujan (Gerlem 63), Wesley, Temwanjera. Antrenor: Cristian Dulca

FC Braşov: D. Coman - Oros, N. Constantin (Pereira 54), Abrudan, Ezequias - M. Roman, N. Grigore, Măldăraşanu (Ilyes 89), C. Munteanu - Hadnagy, Zaharia (I. Voicu 76). Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitri: Radu Petrescu - Bogdan Velicu, Adrian Ghinguleac - Ionel Ivan.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90 Patru minute de prelungire.

Min. 89 Nemanja Jovanovic pivotează la 17 metri de poarta oaspeţilor, dar trimite pe lângă bară.

Min. 85 Un nou şut de la distanţă al lui Gerlem, dar de această dată Coman reţine balonul.

Min. 77 Vasluienii forţează egalarea dar Wesley este blocat în momentul în care vrea să şuteze spre poartă, din şase metri. La cornerul ce a urmat,, centrarea lui Bălace este reluată cu capul, de Zubar, în braţele lui Coman.

Min. 75 Farkas încearcă să-l surprindă pe Dani Coman cu un şut pe jos de la 30 de metri, dar portarul naţionalei reţine cu siguranţă.

Min. 72 Braşovenii rămân în zece jucători, din cauză că fundaşul lor dreapta, Oros, a fost eliminat.

Min. 69 Temwanjera trage şi el peste transversală, dar de la 14 metri, după ce se descurcase bine între fundaşii Braşovului.

Min. 68 Mare ratare a lui Gângioveanu, care trimite peste bară, din câţiva metri, o centrare pe jos a lui Gerlem.

Min. 65 Gazdele acuză şocul şi abia dacă se mai apropie de careul braşovean.

Min. 56 Temwanjera este în aceeaşi poziţie ca la faza premergătoare golului, însă de această dată centrează prea lung.

Min. 49 Ca şi în prima parte, meciul abundă în întreruperi cauzate de faulturi.

Min. 45+2 Burdujan are o zi foarte proastă şi strică mai toate fazele la care participă.

Min. 45 Trei minute de prelungire.

Min. 44 Golul marcat de Ezequias a fost singura fază pe care oaspeţii au creat-o la poarta lui Hăisan.

Min. 39 Bară Temwanjera! Ljubinkovic a reluat periculos spre poartă, cu capul, la o centrare de pe dreapta, însă Dani Coman a respins până la Temwanjera, care din câţiva metri a reluat în stâlpul din stânga.

Min. 35 Buhuş expediază al doilea şut al Vasluiului spre poarta lui Coman, dar şi el trimite peste transversală, de la 18 metri.

Min. 29 Braşovenii stau foarte bine în apărare şi închid toate culoarele spre poarta proprie. Gazdele au posesia, dar acţiunile lor se dovedesc a fi sterile.

Min. 23 Deocamdată, nici un balon nu a fost trimis pe poarta lui Coman. Genchev şi-a încercat şansa, dar a şutat mult peste bară.

Min. 13 Perioada de tatonare se prelungeşte, iar cele două formaţii încă ezită să îşi asume riscuri.

Min. 6 Cătălin Munteanu trimite din lovitură liberă în careul gazdelor, pentru Măldărăşanu, dar fostul rapidist reia slab, pe lângă poartă.