MENIU

FINAL / Dinamo - FC Timişoara 3-1

Foto: NewsIn

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul cu FC Timişoara, din etapa a 31-a a Ligii I, unul decisiv pentru finalul de sezon. Pentru "alb-roşii" jocul căpătase o importanţă uriaşă, după ce Unirea Urziceni urcase pe locul 1, însă rezultatul îi ajută să rămână lideri şi după această etapă.

DINAMO - FC TIMIŞOARA 3-1

Componenţa echipelor:

Dinamo: Matache - Scarlatache, Tamaş, Moţi, Simao - Ze Kalanga (Vranjkovic 61), N'Doye (Mitea 89), Boştină, Ad. Cristea - M. Niculae, Dănciulescu (Cl. Niculescu 80). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi, Luchin, Nibombe (Parks 46), Latovlevici - Stancu, Cisovsky, Borbely, Curtean (Fl. Maxim 58) - Magera (Abiodun 84), G. Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Arbitri: Alexandru Tudor - Cristian Nica, Aurel Oniţa.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+2 Stelian Stancu încearcă să reducă din diferenţă cu un şut de la distanţă, dar Matache respinge, chiar dacă defectuos.

Min. 90 Bucur nu reuşeşte să trimită mingea în poarta goală, după o ieşire neinspirată a lui Matache.

Min. 79 După încă o fază creată de Parks, la poarta cealaltă Dănciulescu a scăpat cu Pantilimon însă nu a reuşit să-l învingă, portarul reuşind să respingă cu piciorul.

Min. 76 FC Timişoara reuşeşte prima fază legată din această repriză, cu Parks primind de la Bucur şi driblând mai mulţi adversari pentru a intra în careu. Atacantul bănăţenilor şi-a prelungit, însă, prea mult mingea şi şutul său din cădere nu i-a pus probleme lui Matache.

Min. 70 Dinamo joacă la adăpostul celor două goluri avans şi aşteaptă doar greşeala adversarului, care nu pare să mai aibă şanse să revină.

Min. 60 Ritmul a scăzut considerabil, Dinamo având un avantaj confortabil, iar oaspeţii fiind incapabili de reacţie.

Min. 48 Penalty pentru Dinamo! Bădoi l-a agăţat în careu pe Dănciulescu, scăpa spre poarta lui Pantilimon.

Min. 36 Matache salvează din nou Dinamo, respingând la un şut puternic al lui Stelian Stancu.

Min. 27 Marius Niculae a scăpat spre poartă, l-a depăşit în viteză pe Nibombe, care a revenit, însă, şi l-a blocat în momentul şutului, respingând în corner.

Min. 18 Adrian Cristea a şutat puternic de la marginea careului, Pantilimon a respins doar până la Marius Niculae, dar golgheterul dinamoviştilor a trimis mult peste poartă din 8 metri.

Min. 15 Magera a scăpat spre poartă dar Matache a ieşit din careu şi l-a blocat.

Min. 12 Pantilimon a salvat în două rânduri suflând balonul din gheata lui Dănciulescu şi reţinând la un şut foarte bun al lui N'Doye de la 35 de metri.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo derby etapa a 31-a FC Timişoara