MENIU

Fiica Madonnei, Lourdes, va fi protagonista următorului videoclip al cântăreţei

Foto: www.thehollywoodgossip.com

Lourdes, fiica în vârstă de 12 ani a Madonnei, va fi protagonista următorului videoclip al cântăreţei americane, pentru single-ul "Celebration".

Fata a filmat recent, la Milano, videoclipul, care a fost regizat de colaboratorul Madonnei, Jonas Akerlund. Potrivit unor surse din anturajul Madonnei, Lourdes îşi doreşte cu disperare să devină actriţă şi s-a înscris la Şcoala Profestională pentru Copiii din Manhattan.

Pe 28 septembrie, Madonna va lansa o compilaţie de hit-uri numită "Celebration", care va include, pe lângă melodii consacrate precum "4 Minutes", "Express Yourself" şi "Vogue", două noi single-uri. Titlul compilaţiei este dat de single-ul pe care artista l-a lansat în luna august şi în videoclipul căruia va apărea Lourdes.

Madonna va cânta în premieră în România, în parcul Izvor din Bucureşti, pe 26 august, în cadrul turneului de promovare a celui mai nou album al său ("Sticky and Sweet").

Pe numele real Madonna Louise Ciccone, artista a debutat în 1982 şi a vândut în carieră peste 200 de milioane de discuri în toată lumea.
Mai multe articole despre:
fiică videoclip Lourdes Sticky and Sweet