MENIU

Fanii Rapidului au protestat împotriva conducerii clubului

Foto: www.rapidisti.ro
Suporterii au adus cu ei la stadion şi o valiză şi au spus că i-au făcut bagajele lui Copos

Peste cinci sute de fani ai formaţiei Rapid s-au adunat sâmbătă pentru a protesta la adresa conducerii clubului pentru modul în care acţionarii au lăsat echipa în ultima perioadă.

Nu este primul protest de acest gen al suporterilor, în ultimul timp, fanii Rapidului au afişat bannere în zona stadionului cu prosteste la adresa lui George Copos. Protestul a durat mai bine de o oră.

Aproximativ cinci sute de persoane au scandat împotriva celor de la club. Principalul vizat a fost George Copos, despre care fanii susţin că ar avea bani, dar nu vrea să-i mai investească la Rapid. Nici Fathi Taher nu a scăpat de furia fanilor. Suporterii le-au transmis celor din conducere că acesta este primul avertisment şi în cazul în care situaţia nu se va rezolva în perioada imediat următoare vor mai ieşi în stradă şi vor continua protestele.

Suporterii au adus cu ei la stadion şi o valiză şi au spus că i-au făcut bagajele lui Copos, iar înăuntru i-au pus şi acţiunile.

Încă de la primele ore ale dimineţii fanii au început protestul pentru că în drum spre stadion au trecut şi pe la casa lui George Copos. Suporterii au umplut gardurile casei sale cu jigniri şi proteste la adresa acţionarului rapidist. I-au cerut încă o dată să plece din Giuleşti, să părăsească Rapidul şi să lase locul altcuiva care să vrea binele echipei.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos suporteri