MENIU

Fanii lui Liverpool îl cer la echipă pe Van Nistelrooy

Ruud Van Nistelrooy, propus la Liverpool

Suporterii grupării Liverpool îi pregătesc deja lista de transferuri lui Rafa Benitez. Primul nume dorit în curtea Cormoranilor este fostul galactic Ruud Van Nistelrooy.

Elevii lui Rafa Benitez se zbat pe un dezamăgitor loc 7, la 13 puncte distanţă de liderul Chelsea, iar suporterii cormoranilor nu mai au răbdare cu Reina şi compania. Fiind convins că atacul grupării favorite ar beneficia de pe urma unei asemenea mutări, Andy Morris de la caughtoffside.com le propune oficialilor un transfer-surpriză: Ruud Van Nistelrooy.

\"Deşi se spunea în vară că Van Nistelrooy va ajunge la Manchester United, zvonurile îl aduc acum mai aproape de Arsenal, contra sumei de 4 milioane de lire sterline. La 33 de ani, Nistelrooy se află la sfârşit de carieră însă nimeni nu-i contestă calităţile. Oare nu ar merita Nistelrooy suma mizeră de 4 milioane de lire sau crimele sale împotriva Liverpool Fotbal Club sunt prea grave? Oare ar putea deveni el noul Paul Ince?\" afirmă Morris pe site-ul citat.

Ideea este îmbrăţişată şi de alţi suporteri ai clubului, care şi-au exprimat susţinerea prin comentarii.

\"Cumpăraţi-l pe Van Nistelrooy, avem nevoie de experienţa lui în atac\", spune jimmik. Pete Scouse propune, în schimb, o abordare plină de umor:

\" Patru motive să nu-l transferăm: e fan Man U, e fan Man U, e fan Man U, e fan Man U. Patru motive (şi mai importante) să-l transferăm: va înscrie mult, va înscrie mult, îl vom enerva pe Alex cel Creţ, îl vom enerva pe Alex cel Creţ (Sir Alex Ferguson, n.r.).\"

Olandezul se află încă sub contract cu Real Madrid, grupare pentru care a marcat 46 de goluri în 68 de partide. Bursa zvonurilor afirmă, însă, că Pellegrini doreşte să se despartă, în iarnă, de atacant pentru a aduce sub reflectoare nume noi.