MENIU

Europa League - Zăpada ameninţă meciul Stelei

Stadionul Steaua, din nou troienit

Ninsoarea căzută în Bucureşti pune în pericol desfăşurarea meciului programat în această seară (ora 22.05) în Ghencea. Oricum numărul biletelor vândute este sub 500.

Ca de obicei, iarna le joacă feste românilor: olandezii de la Twente au sosit la Bucureşti pregătiţi pentru o toamnă friguroasă şi s-au trezit înconjuraţi de troiene.

Îngrijoraţi pentru starea gazonului, oficialii grupării adverse în ultima partidă a Stelei în Liga Europa au lăsat să se înţeleagă că dacă ninsoarea continuă şi miercuri, ar putea solicita amânarea partidei. Până şi Basarab Panduru s-a declarat de acord că desfăşurarea partidei în aceste condiţii ar fi foarte grea.

\"Avem teren încălzit şi, normal, n-ar trebui să avem probleme, dar depinde de debit. Nu sunt specialist, dar dacă o ţine tot aşa, nu cred că se poate juca. Nu cred că vom vedea un joc de fotbal aşa cum ne-am fi dorit. E greu să faci faţă pe un teren greu. Bine că s-a terminat campionatul. Nu cred că s-ar mai fi jucat dacă mai ţinea o etapă anul acesta\", a spus oficialul stelist. În plus, la ora partidei s-ar putea înregistra - 11 grade Celsius, iar codul galben de ninsoare şi viscol, emis de Administraţia Naţională de Meteorologie expiră joi la ora 12.00.

Chiar şi în cazul în care partida se va juca, tribunele vor fi aproape goale, de la casele de bilete fiind raportate aseară vânzări foarte slabe, sub 500 de bilete. Dealtfel, roş-albaştrii sunt practic eliminaţi din Europa League, singura portiţă rămasă întredeschisă fiind la îndemâna UEFA: forul internaţional anchetează în aceste zile clubul turc Fenerbahce, bănuit că a trucat anumite partide din grupele Europa League.