MENIU

Eto'o este la un pas să plece de la Bracelona, a început deja negocierile cu AC Milan!

Foto: samueleto-o.blogspot.com

Atacantul camerunez, Eto'o, intenţionează să plece de la Barcelona, iar impresarul său a început deja negocierile cu oficialii lui AC Milan, informează Gazzetta dello Sport.

Camerunezul a respins deja o ofertă a catalanilor de prelungire a contractului, care expiră în 2010. Eto'o a avut o singură condiţie: să fie plătit la fel ca şi Messi, care câştigă 8,4 milioane de euro pe sezon, cu 900.000 de euro mai mult decât camerunez.

Italienii de la Gazzetta dello Sport spun că despărţirea lui Eto'o de Barca este iminentă, aceştia bazându-se pe o declaraţie a camerunezului dată publicaţiei franceze Sportweek.

"Dacă rămân sau nu la Barcelona? Am luat deja o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu, dar acum nu pot să spun nimic. Nu îmi plac jucătorii care jură credinţă veşnică unei echipe, dar pleacă la prima ofertă mai bună pe care o primesc. Echipa mea de suflet e Mallorca, Barcelona este clubul pentru care muncesc în acest moment" a declarat Eto'o.

Camerunezul este golgheterul catalanilor, el marcând 23 de goluri în 23 de meciuri jucate pentru Barça în acest sezon din Primera Division.

Mai multe articole despre:
AC Milan Barcelona Eto'o