MENIU

Electrocasnicele esenţiale pe timpul verii sunt mai ieftine cu 20% faţă de anul trecut

Foto: Realitatea TV

Canicula ne poate costa mai puţin în această vară. Cel puţin la electrocasnicele de bază: frigiderul şi aerul condiţionat. Preţurile au scăzut cu 20% faţă de anul trecut. Iar în cazul anumitor promoţii, discounturile ajung si la jumătate din preţ.

Frigiderul, un aparat esenţial pe timp de vară, se găseşte la preţuri care încep de la 900 de lei. Un model mai performant, cu un consum mic de energie, capacitate mare şi televizor poate ajunge şi la 14.000 de lei. O afacere bună sunt modelele rămase de anul trecut, chiar şi din seriile de top. Acestea se vând şi la jumătate de preţ.

Aerul condiţionat se găseşte în toate ofertele de electrocasnice, cu plata pe loc sau în rate. Vânzările au început chiar mai devreme decât vara trecută, cu oferte speciale: 800 de lei cu instalarea inclusă. Oferta curentă porneşte de la 700 de lei, iar instalarea mai costă alte câteva sute de lei.

Modelele foarte performante, cu design deosebit şi consum de energie şi cu 30% mai mic decât modelele comune din clasa A, funcţionează la temperaturi de până la minus 15 grade, iar filtrele sunt foarte sensibile. Preţurile se apropie de 1.000 de euro.