MENIU

Echipa naţională a României a efectuat primul antrenament în perspectiva meciului cu Croaţia

Foto: NewsIn

Componenţii echipei naţionale a României au efectuat, luni, o şedinţă de pregătire care a durat 70 de minute, la care au participat toţi cei 20 de jucători convocaţi pentru meciul amical cu reprezentativa Croaţiei.

Antrenamentul a început cu 20 de minute întârziere, şi la el au luat parte şi ultimii doi jucători sosiţi în cantonamentul de la Mogoşoaia, Cosmin Contra şi Răzvan Cociş. După aproximativ 40 de minute în care au efectuat alergări şi exerciţii de stretching, cei 10 jucători care au avut meciuri duminică sau care au călătorit spre România duminică noapte s-au retras de pe teren, mergând la refacere.

Pe teren au rămas Bourceanu, Rădoi, Bucur, Tameş, Contra, Marica, Raţ, Codrea, Dacian Varga, care au trecut la jocul cu mingea, şi portarul Pantilimon care s-a pregătit cu antrenorul Gabriel Boldici. Spre finalul şedinţei de pregătire cei 10 tricolori au jucat o miuţă 5 contra 5.

Antrenamentul a fost urmărit de pe margine de preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi de directorul general Ionuţ Lupescu.

Partida amicală România-Croaţia se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Steaua.Echipa naţională a României a efectuat primul antrenament în perspectiva meciului cu Croaţia

Mai multe articole despre:
România Croaţia meci amical