MENIU

Dolha: Avem de luat o revanşă faţă de noi, apoi faţă de restul lumii

Foto: NewsIn

Portarul lui Dinamo Emilian Dolha a declarat, marţi, în cantonamentul din Franţa, că după ratarea titlului în sezonul trecut, jucătorii au de luat revanşă în primul rând faţă de ei, apoi şi faţă de toţi suporterii formaţiei Ştefan cel Mare.

"Eu încă nu am uitat cum am pierdut campionatul, dorm mai greu noaptea. Fiecare dintre noi avem să ne reproşăm câte ceva. Acum avem o revanşă de luat faţă de noi, apoi faţă de restul lumii. O luăm de la capăt, nu avem de ales. Dinamo e o echipă foarte bună acum. Şi anul trecut era la fel, dar până în etapa 31, apoi ştim cu toţii ce s-a întâmplat", a spus Dolha.

Goalkepeer-ul dinamovist susţine că se antrenează suplimentar pentru a ajunge la nivelul celorlalţi portari aflaţi în lot: "Cel care va apăra poarta lui Dinamo trebuie să fie cel mai bun. Eu nu sunt genul de portar precum Cristi Munteanu, el e talentat şi rapid. Nu mai vorbesc de Lobonţ. Trebuie să muncesc mult ca să recuperez decalajul ăsta dintre noi. Eu sunt înalt, nu pot avea calităţile lor".

La rândul său, noua achiziţie George Curcă spune că nu i se pare ciudat să lupte pentru titlurarizare cu vărul său Cristian Munteanu: "E greu, într-adevăr, cu concurenţa. Totuşi, toţi trebuie să ne jucăm şansa. Nu e ciudat că mă lupt cu vărul meu, eram până acum obişnuit să îi fiu doar adversar. Mă pregătesc bine şi cred că voi avea şi eu o şansă".

George Curcă susţine că se aştepta la reacţiile negative care au urmat înfrângerii din faţa amatorilor de la Aix-les Bains: "Borcea nu a discutat cu noi, probabil aşteaptă şi meciul de diseară. Nu ne-a certat nimeni, am avut doar o discuţie constructivă cu antrenorul. La Dinamo toată lumea e pretenţioasă, e normal să existe astfel de reacţii după astfel de rezultate".

Dinamo a fost învinsă, duminică, de formaţia franceză de amatori FC Aix-les-Bains, scor 2-1, şi a suferit a treia înfrângere din cele cinci meciuri amicale disputate de la numirea lui Dario Bonetti în funcţia de antrenor.

Mai multe articole despre:
Liga I Emilian Dolha Dinamo