MENIU

Diva ştirilor sportive Realitatea TV, Laura Teodoru, îl admiră pe Dan Petrescu

Foto: REALITATEA.NET
Foto:evz.ro
Foto:qmagazine.ro
Foto:qmagazine.ro

Laura Teodoru recunoaşte că femeile sexy fac audienţă, însă frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Realitatea TV ştie să se ţină la distanţă de bârfele din presă. Într-un interviu REALITATEA.NET, Laura spune că îl admiră foarte mult pe antrenorul Unirii Urziceni.

Una dintre prezentatoarele ştirilor sportive Realitatea TV, frumoasa Laura Teodoru, este mămică, dar acest lucru nu se reflectă în silueta sa, una de invidiat.  Laura spune că cea care o ţine în formă este chiar fiica ei.

La scurt timp după ce ai născut ai revenit la o siluetă de invidiat. Cum ai reuşit?

Nu am nici un merit sau dacă vrei mai explicit: natura e de vină! Chiar nu am ţinut nicio cură sau vreun regim special iar de sala să nu mai vorbim. Sunt foarte activă, merg mult pe jos şi nu dorm mai mult de 5-6 ore pe noapte.

Cum te-a schimbat venirea pe lume a fetiţei tale?

Viaţa mea e total alta, din toate punctele de vedere. Timpul meu liber aproape că nu mai există, sunt mult mai curajoasă şi mai puternică decât credeam că pot fi, şi mai calculată.

Nu ţi-a fost greu să revii în redacţia Sport, la numai două luni şi jumătate după ce ai născut?

Ba da , foarte greu. Nu am să uit niciodată ziua când m-am reîntors. Era 1 decembrie, când lumea se pregătea de concedii, eu începeam munca, Sophie nu avea decât două luni şi jumătate iar eu experimentam pentru prima dată rolul de mamă. Acum după un an ma resimt şi imi dau seama că primii doi ani de viaţă ai copilului sunt mai dificili, este greu să împaci cariera cu familia. 

Cum a reacţionat iubitul tău când a aflat că veţi avea o fetiţă?

Amândoi ne doream un copil, iar minunea a venit după doar patru luni de relaţie. Nu pot să spun decât că Adrian s-a bucurat mult mai tare decât mine, eu m-am simţit dintr-o dată copleşită de nişte gânduri fireşti pentru o viitoare mamă. Iar vestea că e fetiţă ne-a obligat să dăm şi de băut.

Eşti o femeie foarte frumoasă care prezintă ştirile sportive. De-a lungul timpului, ai fost curtată de fotbalişti?

Nu. De fapt, eu nici nu cred în teoria că fotbaliştii aleargă după prezentatoarele ştirilor din sport, ei aleargă mult pe teren şi în timpul liber după femei frumoase de orice profesie.

Ai simţit vreodată că bărbaţii te privesc ca pe un trofeu?

Da, de multe ori.

Consideri că ai concurenţă în rândul prezentatoarelor de ştiri sportive?

Concurenţă la ce? La frumuseţe, la audienţă, la cunoştinte în sport? Nu. Simt doar că nimeni nu e de neînlocuit şi că treuie să îţi faci treaba cât mai bine posibil fără să mori de grija altuia.

Pe cine admiri din lumea sportului şi de ce?

În momentul de faţă, Dan Petrescu: pentru profesionalism, răbdare şi talent.

Cum te ţii la distanţă de bârfele din presă? 

Nu fac vreun efort special ci pur şi simplu îmi văd de treabă şi atât. Nu mi-am angajat un PR sau un paparazzi personal - am auzit că aşa se poartă.

Ce părere ai despre pesiajul monden din România?

E jalnic! Eu am înţeles că există peste tot pădure cu uscături dar la noi, parcă s-a defrişat tot şi au rămas doar uscăturile. Atâta falsitate ipocrizie, superficialitate şi lipsă de valori nu mai există nicăieri.

Care sunt pasiunile Laurei Teodoru?

Să mă plimb mult în aer liber, să mă văd cu prietenii la o cafea, să ascult muzică bună, să gătesc chiar dacă numai pentru fata mea, să călătoresc.

Cum te menţii în formă?

Fata mea deţine reţeta succesului: mă ţine trează uneori şi noaptea, mergem în parc zilnic. Este adevărat că merg foarte mult pe jos şi din când în când mai trec pe la un centru de înfrumuseţare pt tratamente faciale. Atât.

Care sunt planurile tale?

Nu prea îmi place să îmi fac planuri sau să vorbesc despre ele. De exemplu, lucrurile frumoase din viaţa mea nu au fost niciodată planificate ci s-au întâmplat pur şi simplu.